Rádi vám poradíme: +420 602 128 736 | info@ceskysmalt.cz
MAGDALENA PROFI · litinová pánev velká Gourmetina · trávníkově zelená/černá mat
Vhodná na všechny druhy ohřevů včetně indukce i do trouby
Vysoká odolnost a snadná údržba
Rozměr: 28 cm x 5 cm
Popis produktu
Tato pánev je vyrobena z kvalitní šedé litiny, která perfektně vede teplo a zároveň ho po dlouhou dobu akumuluje. Tím zaručuje nejen perfektně propečené pokrmy, ale také úsporu energie. Litina je ošetřena základní vrstvou smaltu, který dokonale vyrovná povrch, na který je nanesena a vypálena vrstva černého smaltu nové generace. Tím je dosaženo velice nízké přilnavosti povrchu a maximální odolnosti při vaření. Na pánvích z řady Profi si tak můžete dokonale připravit steak nebo usmažit křupavý řízek bez vysušení nebo připékání.
Kromě naprosté spolehlivosti a krásnému designu si tuto pánev zamilujete i pro její jednoduchou údržbu. Smalt je totiž hladký jako sklo, k jejímu vyčištění proto stačí pánev nechat odmočit a setřít houbičkou. Pánev nedoporučujeme dávat do myčky, jelikož mnoho mycích přípravků využívá abrazivní částečky. Zároveň nedoporučujeme horkou pánev polévat studenou vodou, aby nedošlo k popraskání smaltu teplotním šokem.
Proč si vybrat pánev z řady Profi???
Pánve z řady Profi spojují tradiční litinové pánve s technologií černého smaltu nové generace. Vyvinuli jsme tak pánve, které mají vynikající tepelné vlastnosti a nízkou přilnavost podobnou teflonu, to vše bez zdravotních rizik spojených s používáním teflonové nebo nesmaltované litinové pánve. Jsou vhodné na všechny typy ohřevů včetně indukce i trouby.
Pánve Profi jsou, stejně jako všechny naše výrobky, také udržitelným výrobkem – vznikají v tuzemsku a díky obnovitelnosti smaltu budou sloužit stejně skvěle vám i vašim dětem.
TIP:
MAGDALENA Profi je stvořená pro opékání, restování a smažení. Pánev je vyrobena z poctivé litiny, nebojte se ji tedy pořádně rozpálit. Vychutnat si tak můžete výborně propečené steaky nebo krásně dohněda orestovanou zeleninu. Maso můžete rovnou na pánvi zatáhnout a následně dopéct v troubě, klidně i s bramborami a trochou rozmarýnu.
Hodnocení & recenze
0
Hodnotilo 0 uživatelů