Rádi vám poradíme: +420 602 128 736 | info@ceskysmalt.cz
MAGDALENA KLASIK · litinová pánev velká Gourmetina · matná černá/bílá
Pánev z šedé litiny s bílým vnitřním smaltem v tradičním designu
Vhodná na všechny druhy ohřevů včetně indukce i do trouby
Vysoká odolnost a snadná údržba
Rozměr: 28 cm x 5 cm
Popis produktu
Žádnému kuchaři by neměla v kuchyni chybět poctivá litinová pánev. Pánev MAGDALENA Klasik vychází z toho nejlepšího, co může smaltované nádobí nabízet a vy na ní dokážete vykouzlit naprosto cokoliv.
Pánev Magdalena má jako každý litinový odlitek nezaměnitelné tepelné vlastnosti, při jejichž využití dochází k dokonalému rozložení tepla po celé ploše pánve a jeho konstantnímu udržení a úspoře energií. Díky smaltovanému povrchu jsou pánve Magdalena navíc oproti teflonovým 100% zdravotně nezávadné.
Pánev Magdalena Klasik s klasickým bílým vnitřním smaltem je nepřekonatelná u přípravy podlévaných pokrmů a při dušení. Ani smažení není pro Magdalenu Klasik žádný problém, pro restování, grilování nebo pečení ale doporučujeme pánev Magdalena s povrchem Profi, který byl vyvinut speciálně pro tyto účely.
Pánev Magdalena nemá chráněná držadla, aby ji bylo možné vložit do trouby, proto k manipulaci s horkou pánví je vhodné použít rukavice, abyste se vyhnuli případným popáleninám. Stejně tak rozpálenou pánev nikdy nedávejte pod studenou vodu, smalt je sklovina a teplotním šokem může popraskat.
Proč si vybrat pánev z řady Klasik?
Teflonové pánve jsou náchylné na poškrábání a při narušení teflonu dochází k uvolňování zdraví škodlivých látek, stejně jako u neposmaltovaných litinových pánví. Smalt je přírodní roztavený křemičitan a pro zdraví stoprocentně bezpečný. Smaltovaný povrch je navíc hladký jako sklo, takže se pánev snadno čistí. Stačí odmočit, a je to. Kvůli abrazivním čistícím přípravkům však nedoporučujeme dávat smaltované nádobí do myčky.
Jednou z významných výhod je také udržitelnost – smaltovaná pánev bude sloužit vám i vašim dětem. Je extrémně odolná vůči vysokým teplotám i oděrkám a v případě poškození smaltu lze smalt obnovit.
TIP:
Pánev Magdalena Klasik s bílým vnitřním smaltem je skvělá na přípravu podlévaných pokrmů. Její průměr činí přesně 28 cm a vy si ji tak můžete doplnit skleněným víkem, díky němuž vám neuteče pára a připravovaný pokrm zůstane krásně šťavnatý. Připravíte si tak výborná kuřecí jatýrka, masové směsi nebo třeba otočený koláč z pánve, který dopečete v troubě.
Hodnocení & recenze
0
Hodnotilo 0 uživatelů